Lectură Digitală plasează în magazinul său online orice tip de carte* în format digital, fără ca autorii să fie nevoiți să-și cedeze drepturile de autor in favoarea editurii noastre.Avantajele platformei Lectură Digitală
Păstrezi drepturile de autor

Poți vinde cartea în alte librării online precum lecturadigitala.ro, sau în pagina ta web.

Fiecare autor are acces la o interfață unde poate intra să verifice singur câte volume au fost vândute, știind în permanență câți bani are de încasat.

În această interfață autorul poate să modifice prețurile și să genereze singur cupoane de reduceri valabile pe anumite intervale de timp.
Să presupunem că autorul a scris un roman de dragoste și doreste ca de Sf. Valentin, sau Dragobete, să facă o reducere la romanul său de 10%. Nimic mai simplu. Acesta intră pe baza unui user name și a unei parole în interfața creată special pentru el și modifică prețul operei sale pe o perioadă determinată de el.

Lectură Digitală reține 20% din valoarea operei cumpărate de un utilizator, restul de 80% revenind autorului pentru o operă plasată în platforma Lectură Digitală.

De la a doua operă plasată în platforma Lectură Digitală, autorul va reține 85% din valoarea operelor cumpărate de un utilizator, 15% reține Lectură Digitală.

De asemenea, toate cărțile realizate în format electronic pot fi încărcate de către autori și în Apple iBookstore sau Google Play Books. 


Lectură Digitală poate îndruma autorii cum să-și incarce cărțile și în aceste platforme.

Tipuri de publicații digitale acceptate în librăria Lectură Digitală
Putem produce pentru tine următoarele tipuri de publicații digitale, acestea putând fi vândute concomitent din platforma Lectură Digitală, din librăriile web mai sus menționate, din pagina ta web de autor, precum și din Apple iBookstore și Google Play:

EPUB - Format ce poate fi citit de toate dispozitivele mobile, folosit atăt de retailerii din România cât și de cei internaționali.

MOBI - Format ce poate fi citit de dispozitivele Kindle de la Amazon

PDF - Dezvoltat de firma Adobe incepand cu 1993, formatul PDF (Portable Document Format - format portabil pentru documente) este destinat afisarii documentelor in asa fel incat forma acestora sa fie aceeasi, indiferent de computerul sau sistemul de operare pe care se deschide documentul. O carte salvata in format PDF arata la fel ca un exemplar tiparit, formatul permitand afisarea exacta a graficii, ilustratiilor, si chiar si a fonturilor.
Datorită acestor caracteristici, citirea unei cărți în format PDF este o experiență foarte apropiată de citirea ei în format tipărit.

Comisioane pe care le încasezi din vânzarea cărții tale:
- în librăria Lectură Digitală. 80% din valoarea lucrării tale dacă ai un singur titlu publicat în platforma noastră, 20% reține Lectură Digitală.
- în Apple iBookstore 70%. Apple reține 30% din orice tranzacție
- Google Play reține 30% din orice tranzacție
- contactează alte librării pentru a vedea comisioanele

Comisioane Lectură Digitală:

- autorul are 80% din valoarea cărții, Lectura Digitala reține 20%  - procente valabile daca autorul are un singur titlu expus in libraria Lectura Digitala
- autorul are 85% din valoarea cărții, Lectura Digitala reține 15%  - procente valabile daca autorul are mai mult de un titlu expus in libraria Lectura Digitala
 

Tipuri de publicații digitale care se vând doar în Apple App Store și Apple iBookstore

Putem produce pentru tine următorele tipuri de publicații digitale, însă acestea pot fi vândute numai din Apple App Store și Apple iBookstore.
Cu toate acestea, dacă dorești ca titlul cărții să figureze și în magazinul librăriei Lectură Digitală, atunci va trebui să achiți 5RON cu TVA/lună după perioada gratuită de promovare. Titlul tău va apărea la fel ca celelalte titluri cu copertă, descriere, secțiune de comentarii...

Când un utilizator dorește să o achiziționeze, acesta va fi direcționat către  Apple iBookstore sau către pagina web realizată special pentru publicția/publicațiile autorului.


Un tip de carte / manual complet nou pentru iPad și Mac, care include compoziții de pagină captivante, imagini interactive, grafică interactivă 3D, video, chestionare interactive și multe altele.
Mențiune: Dacă distribui acest tip de carte gratuit, atunci poți să o livrezi de oriunde.


Cei care optează să-și vândă cărțile și în Apple iBookstore trebuie să-și creeze un cont Apple gratuit.


* Nu se admit texte/cărți care instigă la violență și ură de orice fel, plagiat, defăimare și ofensă adusă persoanelor sau instituțiilor, autorul fiind singurul care răspunde de conținutul furnizat și de implicațiile juridice.

Lectură Digitală

Lectură Digitală plasează în magazinul său online orice tip de carte* în format digital, fără ca autorii să fie nevoiți să-și cedeze drepturile de autor in favoarea editurii noastre.

  • Av. Protopopescu 5, București
  • 0741 284 311
  • office@lecturadigitala.ro
keyboard_arrow_up